Twisted Bacon

Bacon-elskere, gled dere! Det finnes nå en ny måte å nyte favorittretten deres på – twisted bacon. Denne unike vrien på klassisk bacon legger til en morsom og visuelt tiltalende element til frokost- eller brunchbordet. Ikke bare ser det imponerende ut, men vriemetoden forbedrer også teksturen og gjør den enda mer uimotståelig. I denne artikkelen vil vi gå gjennom prosessen med å lage twisted bacon, slik at du kan legge til denne kulinariske mesterverket i din egen matlaging repertoar.

Ingredienser:

For å lage twisted bacon trenger du følgende ingredienser:

 • Tykke baconskiver: Velg bacon av høy kvalitet med riktig fett-til-kjøtt-forhold.
 • Brunt sukker: Dette vil legge til en touch av sødme og karamellisering til baconet.
 • Svart pepper: Forsterker smaken av baconet.
 • Valgfritt: Cayennepepper eller paprika for en krydret vri.
Flere gode oppskrifter  Introduksjon til pannekaker
@lowcarbstateofmind

Twisted Bacon Hack #learnontiktok (I saw @babyphotog video first!)

♬ FEEL THE GROOVE – Queens Road, Fabian Graetz

Fremgangsmåte:

 1. Forvarm ovnen: Begynn med å forvarme ovnen til 190°C. Dekk en bakeplate med aluminiumsfolie eller bakepapir for enkel rengjøring.
 2. Forbered baconet: Ta hver baconskive og del den i to på tvers. Dette vil gjøre det enklere å vri og håndtere baconet.
 3. Vri baconet: Ta et stykke bacon og hold i begge ender. Begynn å vri baconet i en spiralbevegelse og jobb deg nedover stripen. Pass på at vrien er stram, men ikke for stram, da det kan få baconet til å brekke. Gjenta denne prosessen for alle baconskivene.
 4. Forbered krydderblandingen: I en liten bolle blander du sammen brunt sukker, svart pepper og eventuelle valgfrie krydder du foretrekker. Bland godt for å sikre jevn fordeling av smakene.
 5. Dekk baconet: Dryss krydderblandingen jevnt over de vridde baconskivene, og sørg for å dekke begge sider. Klapp forsiktig krydderblandingen på baconet for å få den til å feste seg.
 6. Stek i ovnen: Legg de krydrede, vridde baconskivene på den forberedte bakeplaten med litt avstand mellom hver skive. Stek i den forvarmede ovnen i ca. 20-25 minutter, eller til baconet har oppnådd ønsket sprøhet. Pass på baconet de siste minuttene av steketiden for å unngå at det blir brent.
 7. Tøm overflødig fett: Når det vridde baconet er ferdig stekt, fjern det fra ovnen og legg det på en tallerken med kjøkkenpapir. La baconet avkjøle seg i noen minutter slik at eventuelt overflødig fett kan renne av.
 8. Server og nyt: Server twisted bacon som en selvstendig snacks, som garnityr til salater eller sandwicher, eller som en deilig tillegg til frokost- eller brunchbordet. Det smaker best når det er ferskt og varmt, så server det umiddelbart og se det forsvinne!
Flere gode oppskrifter  Pannekaker med Bacon

Twisted bacon er en deilig vri på en klassisk frokostfavoritt som vil imponere familie og gjester. Den unike utseendet og forbedrede teksturen gjør det til en fremragende rett som garantert vil falle i smak. Så neste gang du har lyst på bacon, prøv denne vridde versjonen og løft dine kulinariske ferdigheter til et helt nytt nivå av smakfullhet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *