Hopp til innholdet

Personvernerklæring for iMatveien.no

Denne personvernerklæringen gir deg informasjon om hvordan iMatveien samler inn, bruker, beskytter og deler personopplysninger i samsvar med EUs personvernforordning (GDPR), California Online Privacy Protection Act (CalOPPA), California Consumer Privacy Act (CCPA) og California Privacy Rights Act (CPRA). Ved å bruke nettsiden vår og våre tjenester, samtykker du til innsamling, bruk og deling av dine personopplysninger som beskrevet i denne personvernerklæringen.

Hvilke personopplysninger samler vi inn?

Vi samler inn følgende kategorier av personopplysninger:

a. Identifikatorer: Navn, e-postadresse, IP-adresse, og annen informasjon som kan identifisere deg.

b. Internett- eller andre elektroniske nettverksaktiviteter: Browsing- og søkehistorikk, samt informasjon om hvordan du bruker nettsiden og tjenestene våre.

Hvordan samler vi inn personopplysninger?

Vi samler inn personopplysninger direkte fra deg når du registrerer deg for å motta e-post, bruker nettsiden vår, og når du kontakter oss via https://www.imatveien.no/om-imatveien eller e-post til hei@imatveien.no. Vi samler også inn informasjon automatisk ved hjelp av teknologier som informasjonskapsler og Google Analytics for å analysere bruken av nettsiden vår og forbedre brukeropplevelsen.

Hvorfor samler vi inn personopplysninger?

Vi samler inn personopplysninger for følgende formål:

a. For å levere tjenestene du har bedt om, inkludert å sende deg e-postoppdateringer og nyhetsbrev.

b. For å forbedre nettsiden og tjenestene våre ved å analysere bruksmønstre og tilpasse innholdet.

c. For å besvare henvendelser og gi kundesupport.

d. For å overholde juridiske og regulatoriske krav.

Hvordan deler vi personopplysninger?

Vi deler dine personopplysninger med tredjeparter som leverandører av analysetjenester, som Google Analytics, og annonsører som plasserer annonser på nettsiden vår. Vi deler også dine personopplysninger dersom det kreves for å overholde juridiske og regulatoriske krav.

Hvordan beskytter vi personopplysningene dine?

Vi tar rimelige tiltak for å beskytte dine personopplysninger mot uautorisert tilgang, endring, avsløring eller ødeleggelse. Dette inkluderer bruk av sikkerhetsteknologier og prosedyrer, som brannmurer og kryptering, samt begrenset tilgang for ansatte og kontraktører som har behov for å kjenne til slik informasjon.

Dine rettigheter

Du har rett til å be om innsyn i, retting av, sletting av, begrensning av behandlingen av, og dataportabilit.