Hopp til innholdet

Om iMatveien.no

Buffet hos iMatveien.no
Buffet hos iMatveien.no

Hos imatveien.no er vi et lidenskapelig team på syv unike matentusiaster som deler en felles kjærlighet for alt som har med mat å gjøre. Vår visjon er å være din mest pålitelige veiviser i matens verden, enten du er ute etter oppskrifter, råd om kosthold og trening, vinanbefalinger eller dypdykk i matens kulturhistorie.

Vår skribenter


Selma – Våt fitness guru

Om Selma:
Selma er hjernen bak våre ernæringsplaner og treningsguider. Med sin bakgrunn som personlig trener og en bachelor i ernæringsfysiologi, hjelper han våre lesere med å finne den perfekte balansen mellom kosthold og trening.


Merete – Vår vin ekspert

Merete

Om Merete:
Ingen middag er komplett uten det perfekte glasset vin, og Cecilie er eksperten som sørger for dette. Merete har en lidenskap for alt som har med vin å gjøre. Hun har reist verden rundt for å smake og lære om forskjellige viner. Hun hjelper deg å velge den perfekte vinen til enhver anledning, og har alltid et spennende vin-tips på lur.


Morten – Vår kokk

Morten


Om Morten:
I løpet av sine 35 år har Morten utforsket dybden av Norges kulinariske landskap, fra Oslos livlige gater til Lofotens majestetiske natur. Hans karriere har ledet ham gjennom noen av landets mest anerkjente kjøkkener. Mortens lidenskap for den nordiske matstilen har inspirert ham til kontinuerlig å utforske og revitalisere tradisjonelle oppskrifter. Denne entusiasmen og hans faglige dyktighet har han kanalisert inn i sitt eget cateringfirma. Her tar han stolthet i å skape minneverdige matopplevelser for enhver anledning, hvor hver rett er et vitnesbyrd om hans kjærlighet og hengivenhet til matkunsten.


Luca – Vår italiener

Om Luca:
Han heter Luca og kommer opprinnelig fra det vakre Toscana i Italia. Imidlertid har han bodd i Norge i over 10 år. Gjennom årene i Norge har han jobbet på noen av de beste italienske restaurantene, hvor han har delt sin lidenskap for italiensk mat med det norske folk. Luca vokste opp på en vingård sammen med faren sin, noe som har gitt ham en dyp kjærlighet for vin. Vingården deres produserte noen av de fineste vinene i Toscana, og han har tatt med seg denne kunnskapen og lidenskapen til Norge. På sikt har han planer om å flytte tilbake til Toscana for å ta over vingården og fortsette familietradisjonen.


Vår Filosofi

Vi på imatveien.no tror på at mat er mer enn bare næring; det er kultur, det er kunst, det er vitenskap og fremfor alt, det er en kilde til glede. Vi er dedikert til å formidle vår lidenskap og kunnskap til deg slik at du kan utforske, eksperimentere og nyte hver bit av matopplevelsen. Vi mener at god mat og drikke bringer mennesker sammen, og vi er her for å gjøre den samlende kraften tilgjengelig for alle.

Bli Med på Reisen

Uansett om du er en erfaren matelsker eller en nysgjerrig nybegynner, er du velkommen til å bli en del av vår matglede-familie. Vi vil gjerne ha deg med på vår reise gjennom smaker, tradisjoner, og innovasjon. La oss utforske matveien sammen!

Har du spørsmål, ønsker å dele dine egne oppskrifter eller bare vil slå av en prat om mat? Kontakt oss gjerne på hei@imatveien.no eller bruk skjemaet nedenfor. Vi elsker å høre fra våre lesere og ser frem til å dele vår matglede med deg!

Med hjerte for mat,

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.