Fiskekaker

Innledning

Innledning:

La oss ta en smakfull tur til sjøen med hjemmelagde fiskekaker! Disse delikate og saftige kreasjonene er en klassiker i norske kjøkken og byr på en herlig blanding av fersk fisk og smakfulle krydder. Med vår enkle oppskrift kan du lage disse deilige fiskekakene hjemme og nyte en autentisk smak av havet. Så bli med oss og opplev «hjemmelagde fiskekaker» som vil fortrylle dine smaksløker!

Ingredienser (til 2 personer):

  • 300 gram fisk (torsk, sei eller annen fast hvit fisk), filetert og uten skinn
  • 1/2 løk, finhakket
  • 1 eggehvite
  • 2 ss potetmel
  • 1 ss fersk dill, finhakket
  • 1 ss fersk persille, finhakket
  • 1/2 ts salt
  • 1/4 ts pepper
  • 2 ss olje til steking
Flere gode oppskrifter  Kremet Fiskesuppe 2023

Tilberedning:

  1. Kutt fisken i mindre biter og ha den i en food processor eller blender. Kjør til fisken er finhakket, men ikke helt puré.
  2. I en bolle, bland den finhakkede fisken med løk, eggehvite, potetmel, dill, persille, salt og pepper. Rør godt sammen til ingrediensene er jevnt fordelt.
  3. Form små runde kaker av fiskeblandingen og sett dem på en tallerken.
  4. Varm opp oljen i en stekepanne over middels varme. Stek fiskekakene i ca. 3-4 minutter på hver side, eller til de er gyldenbrune og gjennomstekte.
  5. Server de hjemmelagde fiskekakene varme med ditt valg av tilbehør, for eksempel poteter, råkostsalat eller remulade.
Flere gode oppskrifter  Middelhavssushi med Tunfisk og Tzatzikisaus

Til slutt:

Nyt den deilige smaken av havet med disse saftige fiskekakene som er laget med kjærlighet. Prøv gjerne å legge til dine egne favorittkrydder eller ingredienser for å tilpasse oppskriften til din egen smak. Bon appétit!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *