Enkel pizza deig

Innledning

Drømmer du om å lage den perfekte hjemmelagde pizzaen? Da er enkel pizzadeig svaret! Med denne enkle oppskriften kan du trylle frem en deilig pizzabunn som danner grunnlaget for dine kreative toppings. Bli med oss og oppdag hemmeligheten bak å lage den beste pizzadeigen på kort tid. Med få ingredienser og litt tid på kjøkkenet, vil du kunne nyte en smakfull og autentisk pizzaopplevelse. La oss starte og utforske verden av «enkel pizzadeig» sammen!

Ingredienser (til 2 personer)

 • 250 gram hvetemel
 • 1/2 ts tørrgjær
 • 1/2 ts salt
 • 1 dl lunkent vann
 • 1 ss olivenolje
Flere gode oppskrifter  Pizza: Fra Napolitansk Gatemat til Global Favoritt

Tilberedning

 1. I en stor bolle, bland sammen hvetemel, tørrgjær og salt.
 2. Tilsett lunkent vann og olivenolje i bollen. Bland ingrediensene sammen med en tresleiv eller ren hånd til deigen begynner å ta form.
 3. Hell deigen ut på en lett melet overflate og kna den i omtrent 5-7 minutter, eller til den blir myk og elastisk. Tilsett litt ekstra mel om nødvendig, men pass på å ikke tilsette for mye for å unngå en tørr deig.
 4. Form deigen til en jevn kule og legg den tilbake i bollen. Dekk bollen med et rent kjøkkenhåndkle og la deigen heve på et lunt sted i ca. 1 time, eller til den har doblet i størrelse.
 5. Når deigen har hevet ferdig, kan du dele den i to like store deler for å lage to pizzabunner.
 6. Kjevle ut hver del til ønsket tykkelse og form. Legg pizzabunnene på en bakepapirkledd stekeplate eller en godt melet pizzaspade.
 7. Nå er pizzabunnene klare til å bli toppet med dine favorittingredienser. Tilsett saus, ost, og valgfri topping etter ønske.
 8. Forvarm ovnen til 250°C og stek pizzaene i 12-15 minutter, eller til skorpen er gyldenbrun og osten er smeltet og boblende.
Flere gode oppskrifter  Hjemmelaget Italiensk Pizza: En Smak av Italia 2023

Avslutning

Nå har du oppskriften på en enkel pizzadeig som vil gi deg den perfekte bunnen til dine hjemmelagde pizzaeventyr. Legg til dine favoritt-toppings og skap en unik smaksopplevelse. Ikke nøl med å eksperimentere og tilpasse oppskriften etter dine ønsker. Gled deg over den deilige duften av nybakt pizza og nyt hvert eneste

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *