Velsmakende og lettvint form med den gode taco-smaken.

SAFTIG TACOGRATENG

Skriv ut oppskriften
Oppskrift på saftig taco-grateng
28. januar 2022
Ingunn
Ingredienser
- 400 gram karbonadedeig
- 3-4 fedd hvitløk
- 1 stk løk
- 1 pose tacokrydder
- 1 dl vann
- 1 boks hermetiske tomater
- 1 boks kidneybønner
- 6 stk små tacolefser
- 1 liten boks maiskorn
- 1 boks creme fraiche
- revet parmesan
Framgangsmåte
Finhakk løk og hvitløk og steik den sammen med karbonadedeigen. Tilsett tacokrydder og vann og la surre et par minutter. Ha i hermetiske tomater og kidneybønner og bland alt godt sammen. Rør inn creme fraiche og la det putre et par, tre minutter. Legg 3 tacolefser i bunnen av en ildfast form. Dryss over halvparten av maiskornene og hell halve kjøttdeigblandingen over lefser og mais. Legg så lefser, maiskorn og resten av kjøttdeigblandingen i forma og dryss over rikelig med revet parmesan. Steikes i ovnen på 200 grader ca30 minutter. Server gjerne en rømmeklatt og litt salsa ved siden av gratengen.