SAFTIG TACOGRATENG

Velsmakende og lettvint form med den gode taco-smaken.

Skriv ut oppskriften

Oppskrift på saftig taco-grateng

Ingredienser

  • 400 gram karbonadedeig
  • 3-4 fedd hvitløk
  • 1 stk løk
  • 1 pose tacokrydder
  • 1 dl vann
  • 1 boks hermetiske tomater
  • 1 boks kidneybønner
  • 6 stk små tacolefser
  • 1 liten boks maiskorn
  • 1 boks creme fraiche
  • revet parmesan

Framgangsmåte

  • Finhakk løk og hvitløk og steik den sammen med karbonadedeigen. Tilsett tacokrydder og vann og la surre et par minutter. Ha i hermetiske tomater og kidneybønner og bland alt godt sammen. Rør inn creme fraiche og la det putre et par, tre minutter. Legg 3 tacolefser i bunnen av en ildfast form. Dryss over halvparten av maiskornene og hell halve kjøttdeigblandingen over lefser og mais. Legg så lefser, maiskorn og resten av kjøttdeigblandingen i forma og dryss over rikelig med revet parmesan. Steikes i ovnen på 200 grader ca30 minutter. Server gjerne en rømmeklatt og litt salsa ved siden av gratengen.

Forrige oppskrift Neste oppskrift