PASTA OG KJØTTDEIG

En smak av Italia på kjøkkenet er helt på sin plass – og hva er mer italiensk enn pasta. Denne retten serveres med brunet kjøttdeig, man kan velge annen tilsetning av kjøtt – eller sløyfe det helt. 

Skriv ut oppskriften

Pasta og kjøttdeig i tomatsaus

Ingredienser

  • 500 gram karbonade- eller kjøttdeig
  • 300 gram penne pasta
  • 3-4 ss bladpersille, finhakket
  • 2 bokser hermetiske tomater, hakkede
  • 4 ss olivenolje, extra virgin
  • 4 fedd hvitløk
  • 1 stk chili, rød
  • 1,5 dl parmesan, finrevet
  • 1 ts salt
  • 1/2 ts pepper

Framgangsmåte

  • Pastaen kokes etter anvisning på pakken.

    Finhakk chili og hvitløk og fres dette i olje sammen med karbonadedeigen. Ha i tomatene og la det småputre litt.  Smak til med salt og pepper.

    Bland inn den ferdigkokte pastaen i sausen sammen med bladpersille. Strø over litt mer hakket persille og parmesan ved servering.

    En salat smaker godt til.

Forrige oppskrift Neste oppskrift