MEKSIKANS KYLLINGFORM

Denne retten med kylling og pasta i form er rask og lett og lage, smaken er det ingenting å si på. Kyllingen kan gjerne erstattes med kjøttdeig, eller kjøttet kan sløyfes og heller erstattes med f. eks sorte bønner eller lignende. 

Skriv ut oppskriften

Oppskrift på meksikansk kyllingform

Ingredienser

  • 2 stk kyllingfileter
  • 3 dl ukokt pasta
  • 1 stk gul løk
  • 3-4 fedd hvitløk
  • 1 stk chili
  • 1 stk rød paprika
  • 1/2 bunt vårløk
  • 1 boks hermetiske tomater
  • 1 boks kidneybønner
  • 1 pose tacokrydder
  • 2 dl vann
  • 2 ss kyllingfond
  • salt og pepper
  • revet parmesan

Framgangsmåte

  • Kok pastaen i lettsaltet vann i 11 minutter. Sett til side. Finhakk hvitløk og chili. Kutt opp løk og paprika i biter. Skjær kyllingfiletene opp i passe små stykker. Steik først kyllingbitene noen minutter tilsatt litt salt. Tilsett så hvitløk, chili, paprika og løk. La alt steike noen minutter til. Bland i en pose tacokrydder og tilsett 2 dl vann. Surr noen minutter. Tilsett så hermetiske tomater og kidneybønner sammen med kyllingfond og pasta. La alt sammen trekke litt til. Hell så blandingen over i en ildfast form og dryss over godt med revet parmesan. Gratiner i steikovnen i ca 20 minutter. Serveres med brød og gjerne en salat til

Forrige oppskrift