KYLLINGPASTA MED CHORIZO

Kyllingfilet og chorizo stekt i panna og blandet med en saus av fløte og krydder gir en velsmakende og lettlaget middagsrett. Godt brød og en salat er et naturlig følge.pasta

Skriv ut oppskriften

Oppskrift på kyllingpasta med chorizo

Ingredienser

  • 3 dl penne
  • 300 gram kyllingfilet
  • 1 stk broccoli
  • 100 gram chorizopølse
  • 1 stk løk
  • 1 dl vann
  • 2 dl kremfløte
  • 1 ts paprikapulver
  • 1 ts kyllingfond
  • salt og pepper
  • finrevet parmesan

Framgangsmåte

  • Kok pastaen og skyll den i kaldt vann. Legg til side så lenge. Steik chorizo noen minutter på begge sider. Ta den ut av panna, men behold steikefettet og legg i finkuttet kyllingfilet som gjennomstekes. Tilsett løk og broccoli og steik videre noen minutter. Tilsett vann og kremfløte og rør godt sammen med kyllingfond. Smak til med salt og pepper, tilsett pasta og chorizo og la alt surre under lokk et par, tre minutter.  Dryss over litt revet parmesan og server rykende varm rett fra steikepanna sammen med grove rundstykker.

Forrige oppskrift Neste oppskrift