KYLLING OG TAGLIATELLE

Kjapt laget og velsmakende rett med kylling, pastasaus og båndspaghetti. Istedet for kyllingfilet bruker jeg like gjerne biffkjøtt i denne retten, det smaker akkurat like godt.

Skriv ut oppskriften

Oppskrift på kyllingrett med båndspagetti

Ingredienser

  • 500 gram kyllingfilet eller biffkjøtt
  • 1 stk rød paprika
  • 4-5 stk champinjonger
  • 1 boks creme fraiche
  • 1 boks matfløten
  • 2 ts basilikum
  • 2 ss dijonsennep
  • 1 ss hvitløksmør
  • 1/4 pakke tagliatelle

Framgangsmåte

  • Skjær kjøttet i strimler og steik det i steikepanna. Rør inn sennep og ha i sopp og paprika. Fres dette raskt på litt sterk varme. Skru ned og ha i creme fraiche og fløte. Tilsett basilikum, salt og pepper og la surre 5-10 minutter. Rør inn hvitløksmør mot slutten.

    Mens retten surrer litt kan pastaen kokes etter anvisning på pakken

Forrige oppskrift Neste oppskrift