Kjapt laget og velsmakende rett med kylling, pastasaus og båndspaghetti. Istedet for kyllingfilet bruker jeg like gjerne biffkjøtt i denne retten, det smaker akkurat like godt.

KYLLING OG TAGLIATELLE

Skriv ut oppskriften
Oppskrift på kyllingrett med båndspagetti
20. mai 2019
Ingunn
Ingredienser
- 500 gram kyllingfilet eller biffkjøtt
- 1 stk rød paprika
- 4-5 stk champinjonger
- 1 boks creme fraiche
- 1 boks matfløten
- 2 ts basilikum
- 2 ss dijonsennep
- 1 ss hvitløksmør
- 1/4 pakke tagliatelle
Framgangsmåte
Skjær kjøttet i strimler og steik det i steikepanna. Rør inn sennep og ha i sopp og paprika. Fres dette raskt på litt sterk varme. Skru ned og ha i creme fraiche og fløte. Tilsett basilikum, salt og pepper og la surre 5-10 minutter. Rør inn hvitløksmør mot slutten.
Mens retten surrer litt kan pastaen kokes etter anvisning på pakken