Retter i ovnen er enkle å lage og smaker alltid godt. Denne kyllingretten får sin gode smak fra sausen som er tilsatt mangochutney. Denne kan kjøpes ferdig eller lages selv.

KYLLING I MANGOSAUS

Skriv ut oppskriften
Oppskrift på kylling i kremet mangosaus
20. oktober 2019
Ingunn
Ingredienser
- 4 stk kyllingfileter
- 300 gram mangochutney
- 1 beger creme fraiche
- 1 dl appelsinjuice
- 2 ss meierismør
- 1 ss karripulver
- salt og pepper
- olje , til steking
- 1 ss koriander, frisk finhakket
- 1/2 stk chili, finhakket
Framgangsmåte
Krydre kyllingfiletene med salt og pepper og brun dem i steikepanna. Legg dem over i en ildfast form.
Kjør de andre ingrediensene sammen med en stavmikser. Smak til med salt og pepper, og hell sausen over kyllingfiletene i formen.
Stekes midt i ovnen på 200 grader ca 30 minutter. Før servering drysses granateplekjerner, peanøtter, chili og koriander over. Serveres med kokt ris og nanbrød.