KYLLING I MANGOSAUS

Retter i ovnen er enkle å lage og smaker alltid godt. Denne kyllingretten får sin gode smak fra sausen som er tilsatt mangochutney. Denne kan kjøpes ferdig eller lages selv.

Skriv ut oppskriften

Oppskrift på kylling i kremet mangosaus

Ingredienser

  • 4 stk kyllingfileter
  • 300 gram mangochutney
  • 1 beger creme fraiche
  • 1 dl appelsinjuice
  • 2 ss meierismør
  • 1 ss karripulver
  • salt og pepper
  • olje , til steking
  • 1 ss koriander, frisk finhakket
  • 1/2 stk chili, finhakket

Framgangsmåte

  • Krydre kyllingfiletene med salt og pepper og brun dem i steikepanna. Legg dem over i en ildfast form.

    Kjør de andre ingrediensene sammen med en stavmikser. Smak til med salt og pepper, og hell sausen over kyllingfiletene i formen.

    Stekes midt i ovnen på 200 grader ca 30 minutter. Før servering drysses granateplekjerner, peanøtter, chili og koriander over. Serveres med kokt ris og nanbrød.

Forrige oppskrift Neste oppskrift