BACON OG BÅNDSPAGHETTI

En rask og velsmakende middagsrett med bacon, hvitløk og båndspagetti.  Bacon kan gjerne byttes ut med kjøttdeig for variasjonens skyld. Revet parmesanost både i selve retten og drysset på toppen gir ekstra god smak til denne lettvinte middagen.

Skriv ut oppskriften

Oppskrift på bacon med båndspagetti

Ingredienser

  • 300 gram baconterninger
  • 3-4 fedd hvitløk
  • 1 boks cherrytomater
  • 2 dl grønne erter
  • 1 boks hermetiske tomater
  • 4 dl båndspagetti
  • 2 dl finrevet parmesan
  • salt og pepper
  • 1 bunt frisk koriander

Framgangsmåte

  • Kok båndspagetti etter anvisning på pakken. Steik baconterninger sammen med hvitløk i en sautepanne. Del cherrytomatene i to og tilsett disse sammen med en boks hermetiske tomater.  La trekke noen minutter og tilsett så erter og halvparten av den finrevne parmesanosten. Krydre med salt og pepper. Tilsett båndspaghettien og la alt bli gjennomvarmt. Dryss over finhakket frisk koriander og server med focacciabrød til.

Forrige oppskrift Neste oppskrift