I matveien
  • Forside
  • MIDDAG
    • OKSEKJØTT
    • KARBONADEDEIG
    • KYLLING
    • SVINEKJØTT
    • LAMMEKJØTT
    • FISK OG SKALLDYR
    • PASTA
    • SUPPER
  • SMÅRETTER
    • TAPAS
    • GRØT, KORN OG MUSLI
    • DESSERT
    • ANDRE SMÅRETTER
  • TILBEHØR
    • SALATER
    • STAPPER, PURÉER OG POTETER
      • POTETSALAT
    • SAUS, DIP OG DRESSING
    • ANNET TILBEHØR
  • BAKING
    • KAKER
      • KAKER TIL FEST
      • KAKER TIL HVERDAGS
    • GJÆRBAKST

TAPAS

  • LAKS OG AVOCADOSALAT

    Til oppskriften
  • BACONBAKTE POTETER

    Til oppskriften
  • FYLT CHAMPINJONG

    Til oppskriften
  • SCAMPI MED PESTO

    Til oppskriften
  • SVØPT ASPARGES

    Til oppskriften
  • LEFSER MED RØKELAKS

    Til oppskriften

TAPAS

Tapas er en rekke forskjellige spanske forretter/matretter (også kalt fingermat), slik som en blanding av oliven, oster, eller forseggjorte småretter som frityrstekt blekksprut (puntillitas) og spekeskinke. I Spania serveres ofte tapas som gratis tilbehør til drikken før middagen serveres. I USA og Storbritannia utviklet tapasretter seg til en egen kokkekunst der restaurantkunder kunne bestille mange forskjellige spanske småretter og kombinere disse til et helt måltid. Denne typen fingermat er blitt like vanlig her hjemme i Skandinavia hvor tapasrestauranten finnes mange steder.

Tapas - bare fantasien setter grenser

Godt drikke til tapasbordet

Søk

Stikkord

Bacon Baking Brød chorizo Chutney Dessert Dip Dressing Fisk Frokost Gjærbakst Gryterett Havregryn Indisk I nistepakka I ovnen Italiensk Jul Kake Karbonadedeig Kveldskos Kylling Lam Lettvint Mellommåltid Müsli Oksekjøtt Omelett Pasta Pizza Poteter Puré Salat Saus Sild Skalldyr Smårett Suppe Svin Søtt Taco Tapas Tilbehør Tradisjonsrik Wok

Finn noe godt å spise

Andre matsider

Trines Matblogg

Fru Timian

Cecilies Mat

Det søte liv

Matprat

Godt

Mias Mat

Gry’s kjøkken

Mat på bordet

Idefull matglede

 

Copyright © 2022 - Mine favorittoppskrifter